Date companie
 
 
 
 

Carnea de porc, mai scumpă decât anul trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craciun, masa, carne de porc
 

Masa de Crăciun, mai goală anul acesta ca niciodată! Mulți dintre bucureștenii care își fac cumpărăturile cu două săptămâni înainte de Sărbători aleg să evite raionul de cărnuri, din cauza prețurilor prea mari. Față de anul trecut, carnea s-a scumpit cu 20 la sută, iar cumpărătorii se tem că majorările nu se vor opri aici, mai ales că vânzătorii vor profita de apropierea Crăciunului.

VOX: "Cum vi se par prețurile față de anul trecut? -Foarte mari. -Au crescut? -Da da!"

Oamenii spun că prețul cărnii de porc a crescut cu cinci lei față de aceeași perioadă din 2012.

VOX: "Dacă s-au scumpit toate, de ce să nu se scumpească și carnea?"

VOX: "-Ce ați luat? -Picioare pentru piftie. -Și ceva mai cărnos, nimic? -Nimic, nimic!"

VOX: "Uite niște oase, care am dat cinci bani pe ele! (...) Ce părere îți faci? Se poate trăi așa?"

Există, însă, și vești bune pentru cei care își permit de Sărbători carnea de porc. Oamenii care nu sunt convinși de calitatea produsului pe care îl cumpără, pot sta liniștiți acum. Și asta pentru că în Capitală s-au deschis trei laboratoare de testare a cărnii, iar rezultatele analizelor se dau pe loc.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2