Convenția Națională de Comunicații Electronice, la a patra ediție! Ca în fiecare an, Asociația de Comunicații Electronice din România a reușit să reunească cei mai importanți jucători din industrie.
ADRIAN NEAGU, președinte, A.C.e.R.
"Să nu uităm că în mâinile noastre stă viitorul industriei de comunicații electronice din România, de la televiziuni prin cablu și satelit sau prin emisie terestră, radio, companiile de telecomunicații, telefonie, internet, posturile TV locale și frunizorii de echipamente și soluții tehnice."
Organizatorii Convenției au creat cadrul instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și au adus în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici. În același timp s-a deschis dialogul pentru posibile reglementări legislative în vederea fluidizării activităților pieței de profil.
TEODOR ATANASIU, vicepreședinte, Senatul României
"E vorba despre industria IT, despre cea a telecomunicațiilor, sunt ramuri de vârf și cred că România începe să își creeze niște branduri, începe să reușească să iasă în fața Europei și a lumii cu o față nouă."
LAURA GEORGESCU, președinte, CNA
"Toate demersurile noastre din 2016 au fost de așa natură încât CNA să nu devină neapărat un reglementator care să vă decidă perimetrul de joc și mai ales un partener care să încerce să vă apere drepturile și libertățile."
Pe parcursul conferinței, invitații au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV si al tehnologiei media de top, au asistat la dezbateri despre oportunitățile si provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.
Convenția Națională de Comunicații Electronice din România a ajuns la a șaptea ediție! Ca în fiecare an, Asociația de Comunicații Electronice din România și-a propus un eveniment relevant pentru piața actuală, la care au...
Un nou protest în fața Guvernului! Peste 2.000 de sindicaliști din Alianța Federațiilor din Industrie au venit în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și manifesta nemulțumirile față de condițiile actuale de muncă.
Rectificarea bugetară “pozitivă” anunțată de ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa este de fapt pe minus. Asta o demonstrează cifrele publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe abia vineri seară, după ora 22.
Managerii companiilor economice estimează creșterea activității în comerț, industrie și servicii. Totodată, în domeniul construcțiilor se estimează o stagnare. Estimarea dată publicității de I.N.S., este valabilă pentru perioada august-octombrie 2015. Atfel, pentru fabricarea hârtiei și a produselor din hârtie și fabricarea echipamentelor electrice se va înregistra un sold...
Liderii Confederației Naționale Sindicale ”Cartel Alfa” și cei ai federațiilor membre din industrie cer Guvernului României soluționarea urgentă a ordonanței privind producerea energiei din surse regenerabile, oprirea suprataxării energiei electrice și a liberalizării rapide a prețului la gaze naturale. Sindicaliștii vor să-i ceară premierului Victor Ponta să convoace de urgență o ședință comună cu toți factorii...
Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019