Platformele de livrare de mâncare, în vizorul Agenției Naționale de Administrare Fiscală! Potrivit directorului general al Direcției Antifraudă din cadrul Fiscului, Teodor Alexandru Georgescu, în urma mai multor controale la firmele care administrează platformele de livrare de mâncare, inspectorii ANAF au constatat că multe dintre acestea recurg la subdimensionarea contractelor de muncă ale angajaților. Conform șefului de la Antifraudă, curierii sunt plătiți la negru pentru diferența dintre orele înscrise în Revisal sau în contractele de muncă și orele de muncă efectivă. Totodată, pentru a-și putea plăti curierii la negru, firmele de catering sunt bănuite că recurg la anumite practici infracționale, precum înregistrarea unor cheltuieli fictive în contabilitate, prin care să poată scoate sumele respective. Fiscul avertizează că aceste controale vor continua și, în funcție de rezultate, vor fi aplicate măsuri conform legii.
Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019