Micii si celebritatea dobândită pe seama lor nu i-au adus fericirea. Chinuit de ciroză, datorii si de tragedia fiului, patronul restaurantului ''La Cocoșatu'', Ion Oiță, s-a spânzurat la 63 de ani, într-o anexă a localului.
AMBIANȚĂ verisoara: "V-a spus ceva în ultima vreme? Va rugam frumos ca nu stim nimic. Poate sa aiba legatura cu starea fiului lui. Va rugam frumos ca nu stim nimic."
Fratele lui Ion Oiță spune că principalul mobil al sinuciderii este ciroza de care suferea. Nici restaurantul nu mai mergea ca pe vremuri, iar datoriile acumulate se ridicau la aproximativ un milion de euro. Tragedia cea mai mare era legata, insa, de fiul sau. Acum 7 ani, Florin Oiță era membru al lotului României de tenis si campion national la dublu mixt. Drama a venit în vara lui 2004. Tânărul se plimba cu motocicleta, când un englez care a virat neregulamentar l-a lovit cu mașina în plin. A fost operat de urgență, dar medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul drept.
VOX 1 taximetrist: "De la Budești suntem, si Sandu Cocosatul si patronul. Veneam tot timpul, discutam cu el. Era un om extraordinar. Nu am cuvinte. (...) Era un om exemplu(...)Stiu cu accidentul, il stiu si pe fiul."
VOX 2 taximetrist: "Ii spuneam sefu ne pregatesti? Si el sigur, pentru voi ca va cunosc.(...) Ne pare rau ca s-a intamplat. Dumnezeu sa il ierte."
Restaurantul „La Cocoșatu'" a apărut pe piață in 1996.
Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019